Apie WILDRY

Keliaudamos dažnai nerasdavome sau tinkamo maisto, jam pagaminti reikėdavo įdėti gana nemažai pastangų, o maistingumo prasme maistas nebūdavo pakankamai vertingas. Todėl dar studijų metais įgyta patirtis ir žinios pamėtėjo idėją gaminti liofilizuotus augalinės kilmės maisto produktus.

Tokie šaltyje išdžiovinti maisto gaminiai savyje išlaiko kone visus vitaminus, mikroelementus, fermentus ir kitas maistines medžiagas. Tik svarbu užtikrinti, kad šie produktai būtų džiovinami ne aukštesnėje kaip 40 laipsnių temperatūroje. Didžiuojuosi, kad galiu pasiūlyti ir liofilizavimo paslaugą. Savo užaugintas daržoves, vaisius, uogas ar žalumynus galite užsikonservuoti atsargoms net 25 - iems metams į priekį!

Džiovinant maisto produktus liofilizavimo būdu, išgarinama apie 98 % drėgmės, priklausomai nuo žaliavos, todėl tokie produktai itin lengvi, traškūs ir purūs, išsaugo savo pradinę formą bei spalvą daugybę metų. Sudrėkinus liofilizuotus produktus, jų audiniai įgauna pirmines savybes, skonio atžvilgiu produkcija išlieka beveik tokia pati, kaip ką tik pagaminta.

Stengiamės atsižvelgti į klientų pageidavimus, tad mielai lauksime jūsų pastebėjimų ir komentarų el. p. adresu - hello@wildry.lt.